Efect decorativ de piatra sparta

Simplitatea și versatilitatea TIBERIUS, permit realizarea mai multor finisaje decorative, cum ar fi travertin, ciment, ipsos, zgâriat, relief și efect de pietra spaccata.
Aplicare
Pasul 1. Pregatirea suprafetei
Pentru o ancorare mai bună și pentru o viață mai lungă, suprafața trebuie să fie lipsită de grăsimi sau praf. Aplicați un strat de amorsa de interior cu un trafalet sau bidinea.
Pasul 2. Aplicare
Dupa minim 4 ore de la aplicarea amorsei de interior, aplicati primul strat de TIBERIUS cu gletiera rectangulara de otel, in modul ras creand un prim strat de fond. Dupa 24 ore, aplicati stratul al doilea de TIBERIUS, în maniera potrivită finisajului estetic ales: efect travertin, ciment, tencuială, zgâriat, relief, pietra spaccata. Pentru netezirea sau lustruirea finală, se recomandă utilizarea unui plastic rigid (gletiera) și nu a unei spatule metalice, pentru a evita degajările întunecate pe suprafață.
Pasul 3. Colorare
Aplicați TIBERIUS în culoarea de baza sau aplicati peste efectul final o vopsea decorativa cu diferite efecte. Puteti opta pentru efect de nisip ( QIBLI ), efect perlat ( PERLATIX ), efect de catifea ( KEDIVE ), efect de nisip cu glitter ( OYSTAR ) sau pentru un efect metalizat ( GLACIAL ).
Detalii tehnice:
*Randament – 0.8kg/m2/l per strat
*Uscare – 2 ore uscat la atingere
– 6-8 ore gata de vopsire
*Durata depozitarii cel putin 36 luni
*Produsul este disponibil in ambalaje de 1kg, 5kg e 25kg
*Pastrati cutia inchisa bine, cu gura in jos si ferita de inghet si surse de caldura.

TIBERIUS – ZEN EFFECT

The #zen effect created with #tiberius is #elegant, #sophisticated and #easy to obtain. Give a unique touch to your #wall!Choose your favorite color on our color chart.L'effetto #zen realizzato con #tiberius è #elegante, #sofisticato e #facile da ottenere. Dai un tocco unico alla tua #parete! Scegli il tuo colore preferito sulla nostra cartella colore. #TixePaint

Publicată de TIXE srl pe Joi, 26 martie 2020

0Shares
© 2018 Prostaff. Toate drepturile rezervate. - Site realizat de Creative-web.ro.
footer-payments