7 mai 2020
Posted by

Lacul pentru lemn TIXE cu efect de ceara, este foarte rezistent la zgârieturi , asigura o protecție definitivă, poate fi utilizat atât în ​​interior cât și în exterior, conferă lemnului o finisare moale, catifelată. Lacul este foarte rezistent la agenții atmosferici și razele UV.
CARACTERISTICI PRINCIPALE
– Conține ceară naturală;
– Produs hiidrofug;
– Finisaj catifelat;
– Nu se sparge si nu crapa.
Lacul se poate aplica pe lemn nou sau deja vopsit, în aer liber sau în interior, în orice mediu ( marin, munte, urban, industrial ), pe corpuri de iluminat, uși, balustrade, balcoane, bărci etc.
Echipat atât cu o penetrare excelentă, cât și cu un efect de barieră, sporește rezistența lemnului la agresiune atmosferice și umiditate. Selecția țintă a componentelor de formulare garantează o protecție prelungită a lemnului împotriva putrefacției, împotriva ciupercilor și împotriva activității INSECTELOR (viermi, termite etc.), printr-o acțiune preventivă.
Prezența pigmenților, înzestrată cu o stabilitate extremă, sporește rigiditatea lemnului și oferă gravură în tonul dorit.
Suprafața care va fi vopsită cu lacul pentru lemn cu efect de ceară trebuie să fie pregătită cu un tratament adecvat, și anume:
PE SUPRAFETE NOI: pentru o durabilitate mai mare, suprafața trebuie să fie fără grăsimi sau ulei.
Aplicați una sau mai multe straturi de produs la cel puțin 12 ore una de alta, întrerupeți cu șlefuire ușoară.
PE SUPRAFETE VOPSITE: dacă stratul de vopsea preexistent nu recomandă eliminarea completă, degresați cu apă și detergent, clătiți. Dacă vopselele existente se decojesc pe perie și șlefuiește bine aceste părți sau procedează la îndepărtarea vopselei cu un decapant de vopsea. Aplicați una sau mai multe straturi de produs intersectate cu șlefuire ușoară.
Lacul pentru lemn cu efect de ceara se poate aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare.
Randament: 9-11 mp / litru/ strat
Uscare: 5 ore la atingere ; 18 ore in profunzime .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Consiliere tehnica

Transport gratuit in Bucuresti

CULORARE IN APROAPE ORICE NUANTA

OFERIM APLICATORI LA CERERE

Back to Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin