8 aprilie 2020
Posted by

Vopsea decorativa care reproduce un efect de mătase acolo unde este aplicat. Simplitatea de utilizare și acoperirea ridicată permit aplicatorului să obțină un efect de textură unic în gama produselor decorative.
CARACTERISTICI PRINCIPALE:
– Efect decorativ metalizat
– Acoperire optima
– Aderenta ridicata
– Lavabilitate excelenta
– Usurinta in aplicare
– Randament – 10 m2/l per strat
Produsul permite obținerea unor finisaje decorative splendide, potrivite atât în medii de design clasice, cât și moderne. ORGANZA are o acoperire foarte ridicată într-un singur strat, cu aderență și lavabilitate excelente, oferind suprafețelor peretelui un aspect cromatic și tactil, precum țesătura de mătase chinezească.
PE SUPORTURI NOI : pentru o ancorare mai bună și pentru o viață mai lungă, suprafața trebuie să fie lipsită de grăsimi sau praf. Aplicați un strat de izolator sau fixativ cu o perie. După cel puțin 4 ore, aplicați ORGANZA în culorile de bază sau în culorile dosarului obținute după adăugarea vopsitoriei. Metoda de aplicare variază în funcție de tipul de mișcare care trebuie acordată țesăturii fibrei: oblic, vertical, texturat sau incrucisat.
PE SUPORTURI DEJA VOPSITE: cu vopsele lavabile pe bază de apă: pentru o ancorare mai buna si pentru o durata mai mare in timp, suprafata trebuie degresata atent cu apa si sapun sau cu diluant de curatare. Aplicați un strat de izolator sau fixativ cu o perie. Pentru suprafețe deosebit de netede, îmbunătățiți aderența cu șlefuirea ușoară. După cel puțin 4 ore, aplicați ORGANZA în culorile de bază sau în culorile folderului care se poate obține după adăugarea unui pigment sau colorant tintometric. Metoda de aplicare variază în funcție de tipul de mișcare care trebuie acordată țesăturii fibrei: oblic, vertical, texturat, incrucisat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Consiliere tehnica

Transport gratuit in Bucuresti

CULORARE IN APROAPE ORICE NUANTA

OFERIM APLICATORI LA CERERE

Back to Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin