15 octombrie 2019
Posted by

Vopsea decorativa de interior – pentru o casa cu personalitate!

O vopsea decorativa interior nu se va folosi doar in apartamente sau case/vile, ci in orice tip de spatiu in care se doreste obtinerea unui aspect estetic deosebit, un efort minim pentru finalizarea lucrarii si costuri reduse de investitie.
Alegand orice vopsele decorative din oferta companiei Pro Staff, toate aceste criterii vor fi indeplinite, adaugandu-se chiar si unele suplimentare, pe care va invitam sa le descoperiti personal.
Vopsea decorativa interior – ce tip sau marca iti satisface cerintele?
Atunci cand alegi o vopsea decorativa interior, trebuie sa ai certitudinea ca iti va indeplini asteptarile in ceea ce priveste rezultatele obtinute. Asta, in primul rand. Pentru ca suntem siguri ca ai mai multe dorinte atunci cand achizitionezi o vopsea decorativa.

Pentru a alege ce este mai bun pentru voi, aveti posibilitatea de a solicita ajutorul expertilor nostri amabili sau de a citi mai multe detalii despre fiecare produs in parte, accesand magazinul online www.pro-staff.ro
Stucco Venetiano – o vopsea decorativa de interior pentru un efect wow!
Toate produsele se bucura de aprecierea clientilor nostri, insa sunt si “vedete” ale ofertei noastre. Spre exemplu, Stucco Venetiano Decospatola – este un chit mineral pentru finisari decorative de interioare, pe baza de var stins stabilizat si uscat. Are o putere optima de aderenta, fara a fi necesara folosirea produselor de fond. Este usor de aplicat, transpirant si prin natura sa minerala, pe perete, desfasoara o actiune dezinfectanta si bactericida.
Si Stucco Venetiano Sintetico este un alt produs remarcabil – un chit extra lucios destinat finisarilor decorative din spatiile interioare, pe baza de rasini sintetice modificate in emulsie apoasa, cu particule de dimensiuni inerte si aditivi special selectionati. Rezulta, asadar, un produs usor de aplicat, cu luciu ridicat si cu calitati tehnice si estetice, excelente. Se remarca prin puterea optima de aderenta pe orice suport necalcaros, inclusiv fara folosirea produselor de fond. Usor de aplicat, transpirant, si prin folosire corespunzatoare poate crea efecte decorative deosebite.
Vopsea decorativa interior – calitatea este pe primul plan!
Cred ca fiecare dintre voi, este de acord atunci cand spunem ca rezultatele obtinute intr-un proces de decorare a locuintei sau a oricarui tip de spatiu, sunt determinate in mare parte de calitatea produselor utilizate. Iar atunci cand doriti suprafete uimitoare, cu design deosebit, fara sa depuneti foarte mult efort, va recomandam sa incercati gama de vopsea decorativa interior TIXE .
Aceasta prezinta o serie de avantaje importante de care trebuie neaparat sa va convingeti: putere mare de acoperire, aderenta mare la multiple suporturi, aplicare facila, protectie sporita a suportului, efecte estetice inedite, lavabilitate optima, rezistenta sporita la factorii externi etc.
Daca doriti sa comandati unul sau mai multe dintre produsele expuse, daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la acestea sau la alte aspecte de interes, specialistii amabili ai companiei noastre sunt bucurosi sa va ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Consiliere tehnica

Transport gratuit in Bucuresti

CULORARE IN APROAPE ORICE NUANTA

OFERIM APLICATORI LA CERERE

Back to Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin