Interior, Noutati, Tutoriale

Vopsea tabla de scris – Intotdeauna o alegere buna!

O vopsea tabla de scris nu numai ca poate aduce un plus locuintei tale, dar te poate scapa si de un stres, mai ales daca ai copii mici.
Indiferent de locul in care alegi sa aplici vopseaua cu efect de tabla de scris, trebuie sa te asiguri ca el este curat, neted si gata de vopsire.
Dacă dorești să o folosești vopseaua tabla de scris pentru camera celor mici, sfatul nostru este să vopsești la nivelul lor. Vor obosi, așa că e bine ca partea inferioară a peretelui să fie vopsită, ca ei să poată sta jos pe covor în timp ce desenează. De asemenea, vei găsi și idei de finisare a mobilierului și ușilor interioare cu o astfel de vopsea.
Poti opta pentru vopseaua de scris neagra sau o poti colora in diferite culori. Culorile le poti alege din paletarul de culori NCS si RAL disponibile on-line sau in magazinul nostru din Calea Mosilor, nr. 274, bl. 11, parter.
1. Pregatirea suprafetei
Se vor îndepărta orice urme de praf și impurități. Eventualele denivelări sau fisuri se umple și se nivelează cu un material de umplere corespunzator. In caz de nevoie, dupa uscare, suprafata se va slefuit si se va indeparta praful rezultat. Peretii si vor amorsa cu amorsa pentru interior iar mobilierul se va amorsa cu grund OTEX AKVA.

2. Aplicare
Înainte de aplicare,vopseaua se omogenizează bine. În caz de nevoie se dilueaza cu apa. Se aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare, in 1-2 straturi.

Cu 0,9 litri de vopsea LIITU- BLACKBOARD PAINT într-un singur strat se pot acoperi 8-10 metri pătrați. Atenție! Pe suprafața ei nu poți folosi decât creta pentru tablă scolara. Cât costă? O cutie costă 69 lei. Unde o găsești? La magazinul nostru, PRO STAFF, din București, Calea Mosilor, nr. 274, bloc 11, parter, deschis între orele 9:00 și 18:00, telefon mobil: 0721 203 933.