Amenajare spații birouri

Amenajarea locului de munca este importanta nu doar din punct de vedere al esteticii. Mediul in care ne desfasuram activitatea si modul in care acesta este decorat isi pune amprenta asupra starii de spirit si, totodata, poate influenta gradul de productivitate.
Vopsea lavabila: ce culoare sa alegi pentru amenajarea spatiilor de birou?
Exista cateva elemente esentiale pe care sa le iei in considerare in decorul interior atunci cand amenajezi sau reamenajezi sediul pentru afacerea ta: mobilierul, materialele din care acesta este confectionat si pozitionarea lui in incaperi, lumina, care nu trebuie sa fie nici prea slaba, nici foarte puternica si, bineinteles, culoarea sau culorile de vopsea lavabila pe care le alegi pentru peretii interiori.
Albul, in continuare este cea mai populara alegere in materie de vopsea lavabila.

Proiect realizat cu: Casa Scic Top – 14 L

Ideal pentru renovari! Microcimentul poate fi aplicat peste gresia si faianta veche!

Microcimentul este un material de finisaj foarte versatil și excelent pentru renovări. Microcimentul face față cu succes la acoperirea suprafețelor deja finisate sau nefinisate. Desigur că atunci când auzi de microciment te gândești doar la nuanțe de gri, e adevărat preferate de către designeri și arhitecți, dar acest material este disponibil în variate culori.
Microcimentul are niște avatantaje considerabile: se poate aplica peste orice suprafață rigidă, fie că este vorba despre pardoseli vechi de gresie, piatră (inclusiv trepte de scări interioare), pereți placați cu faianță, fie de obiecte cum sunt cele sanitare fixe (cadă, vas wc), dar și pe suprafețe verticale ori orizonatele de sticlă (cum ar fi ușile interioare din sticlă). Atunci când nu se dorește neapărat o renovare, ci este vorba despre o amenajare de la zero, microcimentul poate fi aplicat cu succes ca și material cu textură deosebită. Poate fi lis sau ușor rugos, poate fi mat, satinat sau lucios. De asemenea, se poate aplica peste mobilă, spre exemplu se pot face blaturi pentru bucătărie sau mobilier fix pentru baie care să fie protejate cu microciment sau peste obiecte de la ghivece, jardiniere la statuete. Și da, poate fi aplicat și peste electrocasnice, cum ar fi frigiderele. Atâta timp cât suprafețele sunt rigide, adică nu flexează, microcimentul le poate îmbrăca, chiar dacă suportul este din plastic, ceramic, din sticlă, MDF, PAL, gips-carton etc.

Proiect realizat cu: TECSIT DECOR STYLE 1 KG GRANAFINE – MICROCIMENT

Amenajare interior casa in nuante naturale

Ar trebui să ne gândim că o mare parte din timpul nostru o petrecem la interior, asa ca este important ca lociunta sa ne reprezinte.
Va prezentam in imaginile de mai sus, un interior cald potrivit pentru viața de familie.

Proiect realizat cu: Casa Scic Top – 14 L 

Pardoseala epoxidica

Proiect realizat cu: Temafloor P300 – 10 L

Decoratiuni din Stucco Veniziano

Proiect realizat cu: Casa Scic Top – 14 L 

Finisaj interior cu efect de beton buciardat

Proiect realizat cu: Casa Scic Top – 14 L 

Proiecte Vopsea Lavabila

Proiect realizat cu: Casa Scic Top – 14 L